Mer om oss

mer-om-seominds-webbyrå-lund

SEOMinds LTD UK Filial startades våren 2007 med ett mål om att få driva flertalet onlinetjänster i nicher så som spel och resor men vårat huvud fokus har varit i att driva reseguider på nätet i form av stadsportaler.

Det har varit ett fantastik resa att kunna få följa hur internet har utvecklats fram tills idag och detta gäller allt från utvecklingstekniker till sökmotorotimering. Allt detta har förändrats något enormt bara de sista åren och idag ställs det betydligt högre krav på både ens webbplats men även på sökmotoroptimeringen kring webbplatsen. Detta gäller både on-page men även off-page.

De senaste åren har vi börjat ta in lite kunder för att erbjuda våran expertis i både webbutveckling men även SEO och vi har alltid tyckt att det har varit riktigt skoj att kunna få jobba med olika nischade företag.

Idag är SEOMinds en webbyrå som producerar hemsidor, webblösningar och diverse skräddarsydda lösningar till företag. SEOMinds strävar efter en lång och nära relation till våra kunder då vi tror att ett nära samarbete medför bättre lösningar men även förbättrade.

Vi gillar att ha långa samarbeten med våra kunder, från uppstarten till produktion sedan underhåll till vidareutveckling ut av kundens hemsida.

Ta gärna en koll i våran portfolio och passa på att besöka några av de hemsidor vi har utvecklat.