Skräddarsydda lösningar

skräddarsyddalösningar

Ett vanligt förekommande är att kunder saknar olika webbfunktioner på den befintliga företagshemsidan och vi erbjuder skräddarsydda lösningar helt anpassat efter kundens behov. Det kan vara allt från ett extra bildgalleri till olika formulär som kunden önskar. Denna tjänst erbjuder vi så klart även till icke nuvarande kunder.

Det finns också tillfällen då det krävs betydligt mer avancerade lösningar, kanske är det något bakomliggande system som du är ute efter för att underlätta vardagen i verksamheten. Skräddarsydda system är något av våran specialitet och vi har många års erfarenhet kring diverse projekt som vi har skapat genom åren och det var skräddarsydda system som fick SEOMinds att börja rulla.

Kostnaden på ett skräddarsytt system varierar något enormt, från några tusenlappar till hundratals tusen beroende på projektets storlek och det är inte förrns efter ett möte med kunden som det går att egentligen ge ett prisförslag på ett sådant system skulle kunna kosta.

Har du en idé kring vad för system du är ute efter så kontakta oss så ska vi försöka ta fram ett prisförslag direkt eller så bokar vi in ett möte så kan vi diskutera projektet mer ingående.