Webbproduktion

Webbproduktion

Det mesta vi bygger idag till kunder är webbplatser som bygger på WordPress i grunden och vi jobbar oftast efter så kallade mallar vi har byggt från grunden som vi modifierar efter önskemål. Detta är inte samma sak som färdiga teman.

Vi god kännedom kring vilka plugin som är okej att använda och vi använder endast ett mycket begränsat antal plugin / moduler för att undvika framtida problem. Det är viktigt att välja plugins som är både framtidssäkra men framförallt säkra mot angrepp.

Flerspråksstöd

Söker du stöd för flerspråksstöd på din WordPress hemsida så har vi riktigt bra lösningar på det om det så önskas. WordPress har ej denna funktion inbyggd tyvärr men vi har bra lösningar på problemet.

System integration

Det finns tillfällen då det krävs att webbplatsen behöver sammankopplas med andra system i eran verksamhet och detta kan vara allt från olika medlemsdatabaser till produktdatabaser som vi behöver koppla samman.

Skräddarsydda lösningar

Vi har möjligheten till att ta fram speciellt anpassade system för eran verksamhet. Detta kan vara allt från enklare onlinetjänster till lite mer avancerade tjänster.

Webbplatser som är utsatta

Vi har goda kunskaper kring vilka skydd som erbjuds på nätet och vilka som faktiskt fungerar. Detta är en hel djungel och det är inte helt lätt att veta vad för skydd som krävs för att kunna hålla webbplatsen online 99,9% av tiden.
Vi hjälper dig gärna med tips kring vilka lösningar det finns för att skydda din webbplats emot attacker.