Våra Tjänster

WordPress

Närmare 25% av alla hemsidor på nätet använder sig av WordPress i grunden och är överlägset störst bland alla publiceringsverktyg. Detta är av flera anledningar men framförallt är det för att WordPress är i ständig utveckling men också för den stora nätgemenskapen som finns kring WordPress.

Webbutveckling är det vi brinner för och vi har flera års erfarenhet med att utveckla, formge, strukturera samt drifta WordPress. Vi har även tilläggstjänster som t.ex. flerspråksstöd med mera.

Våra paketlösningar är alltid fast pris på så sätt slipper du alla obehagliga överraskningar.

Spana in våra WordPress-paket

Har du redan en befintlig WordPresslösning och vill få den vidareutvecklad så hjälper vi dig gärna med det. Du kan kontakta oss vårat kontaktformulär för att få en offert.


Skräddarsydda lösningar

Söker du efter ett unikt webbsystem eller en funktion på din webbplats eller ett system för att underlätta vardagen i din verksamhet så har vi möjligheten till att hjälpa dig. Vi har flera års erfarenhet av att skapa unika webblösningar, anpassade för att passa dig samt dina kunder behov.

Kontakt oss i dag för att få en kostnadsfri offert.


Webbutveckling

Behöver du en speciell webblösning eller bara vill göra ändringar kring din befintliga hemsida så har vi möjligheten till att erbjuda denna tjänst. Vi kan hjälpa dig med allt från enkla funktioner på din webbplats till hela webbaserade system.

Vi erbjuder skräddarsydda databaslösningar, webbsystem med mycket annat och du har alltid möjligheten till att kontakta oss för gratis konsultation.

Vi har även flera års erfarenhet av att bygga hemsidor från grunden utan befintliga system som WordPress och är du ute efter något väldigt unikt som skiljer dig från mängden så har vi möjligheten till att hjälpa dig.


Mobilanpassning av befintlig hemsida

Det finns tillfällen då den befintliga hemsida ändå håller så pass bra kvalitet att man vill behålla designen men att hemsidan inte är mobilanpassad.

Vi har möjligheten till att anpassa befintliga hemsidor så de får en Responsiv Design d.v.s. hemsidans utseende anpassas efter skärmens storlek på både mobiler men även enheter som surfplatta.

Priset på denna tjänst varierar då vi först måste utreda omfattningen, kontakta oss för pris.